comprar
                      Nou usuari
Llibreria Medios
 

            
         
   

logo

i llibreria

adreça
mail


Trípodos

web català  
     novetats            calendari
 
 
  COMUNICACIÓN POLÍTICA
4
 
 
  COMUNICACIÓ I CRISI  La gestió de la comunicació pública en episodis d´emergència   COMUNICACIÓ I CRISI La gestió de la comunicació pública en episodis d´emergència
PONT SORRIBES, C.
UOC
2009
 
La informació d’episodis de crisi situa l’activitat dels actors informatius (mitjans de comunicació i gestors comunicatius de l’administració) davant d’un repte d’extraordinària complexitat. El conflicte pel control i les fonts d’informació o el respecte deontològic i ètic són aspectes transcendents que generen desacords entre actors. Aquest llibre aporta algunes respostes als conflictes professionals esmentats. L’autor detalla les experiències públiques en gestió comunicativa més rellevants de l’àmbit internacional; descriu la legislació, el marc normatiu i els protocols institucionals implementats en les emergències a Catalunya i l’Estat espanyol; i analitza la gestió informativa de l’esfondrament del túnel del metro al barri barceloní del Carmel, el gener de l’any 2005. El lector també trobarà en aquest llibre propostes i consideracions per als actors que gestionen la difusió d’informació en una situació d’emergència. En síntesi, una obra que pot ser d’utilitat per a professionals interessats en les bones pràctiques de la política informativa i comunicativa en casos de crisi.
ISBN 9788497888318
  
   19,50 euros      Comprar  comprar llibre
 
  COMUNICACIÓ I DISCURS   COMUNICACIÓ I DISCURS
GIL JUÁREZ, A. / VITORES GONZÁLEZ, A.
UOC
2009
 
Compartim totes les persones una mateixa noció del que és la comunicació? El fet que ens comuniquem sembla demostrar que sí. Malgrat això, poques vegades ens preguntem, d’una manera directa, què és això de la comunicació i què implica el fet de comunicar-nos. Aquest llibre ofereix algunes de les claus per estudiar què implica comunicar-nos apostant per una visió de la comunicació com a fenomen discursiu. Abordar la comunicació com a discurs permet allunyar-se de la visió del llenguatge com a simple canal de transmissió i entendre que la comunicació no és una de les coses que passen a la realitat sinó que la realitat és allò que construïm quan ens comuniquem. Des d’aquest marc, examinarem quins elements estan involucrats en les converses, com produïm versions sobre esdeveniments i sobre nosaltres mateixos i com aquestes converses i aquestes versions, s'han d’examinar sense establir una separació entre allò que es diu i com es diu.
ISBN 9788497880497
  
   16,00 euros      Comprar  comprar llibre
 
  COMUNICACIÓ I OPINIÓ PÚBLICA     Política, periodisme i ciutadans   COMUNICACIÓ I OPINIÓ PÚBLICA Política, periodisme i ciutadans
PONT SORRIBES, C. / BÈRRIO SERRANO, J.
UOC
2015
 
L’àmbit acadèmic de la comunicació i l'opinió pública és l’eix central d’aquest llibre, que també tracta d’una branca de coneixement propera i estretament relacionada amb aquesta com és la comunicació política. L’obra aproxima ambdós disciplines des de la perspectiva de les ciències de la comunicació. El text està organitzat en tres capítols: el primer dedicat a les definicions, els grans autors i les principals teories de l’opinió pública; un segon que aborda la denominada teoria de l’opinió pública empírica, on s’explica el naixement, el desenvolupament i els efectes dels sondejos d’opinió; i un tercer que defineix la comunicació política, on es detalla l’evolució, i es relacionen els actors i els procediments. Cal destacar que el lector localitzarà al llarg del text diferents activitats que permeten apropar-se d’una manera simple a la teoria de l’opinió pública i de la comunicació política i la influència que hi exerceixen els mitjans de comunicació.
ISBN 9788490645413
  
   25,00 euros      Comprar  comprar llibre
 
  COMUNICACIÓ I PODER   COMUNICACIÓ I PODER
CASTELLS, M.
UOC
2010
 
Som testimonis d´una revolució de les tecnologies de la comunicació que afecta de ple les nostres vides. Gràcies a la telefonia mòbil i a Internet (blogs, webs de xarxes socials) ha nascut un nou tipus de comunicació horitzontal, que ha generat una autocomunicació de les masses. Per altra banda, han sorgit noves relacions entre les diferents formes de poder (governs, partits polítics, multinacionals) i la indústria mediàtica. Per explicar aquests fenòmens, Manuel Castells examina rigorosament processos polítics i canvis socials de fets contemporanis tan rellevants com els esdeveniments que van seguir els atemptats de l’11-M, el paper d´Internet a la campanya presidencial d’Obama i a l´economia global, el moviment ecologista, la desinformació a la població nord-americana de la guerra a l’Iraq o el control informatiu per part dels governs rus i del xinès. Aquest llibre és indispensable per a qui vulgui entendre les circumstàncies del món actual.
ISBN 9788497888561
  
   39,00 euros      Comprar  comprar llibre
 
  COMUNICACIÓ POLÍTICA I D´INSTITUCIONS PÚBLIQUES   COMUNICACIÓ POLÍTICA I D´INSTITUCIONS PÚBLIQUES
AIRA, T. /CURTO GORDO, V. / ROM RODRÍGUEZ, R.
UOC
2009
 
La política concebuda com un procés comunicacional. Així és com partits i institucions s’adapten a una societat hipermediàtica amb qui han d’interactuar de forma eficaç. La comunicació, els mèdia i la imatge són elements que tenen una gran importància en la vida de milions de ciutadans, i a aquests, com a votants potencials, cal que la política i les institucions públiques s’hi projectin de la manera més eficaç possible si és que volen erigir-se en representants de la majoria. Per això la comunicació política és cada dia més un factor molt present, de màxima importància, d’interès i d’actualitat. I és també per això que cada dia més creix la demanda de professionals molt qualificats que entenguin aquest món i que sàpiguen gestionar-lo. Aquest llibre proporciona eines molt valuoses per formar aquests actors imprescindibles. I és que en aquesta obra hi trobaran una eina fonamental tant per a l’estudiant com per al professional de la comunicació política.
ISBN 9788497888103
  
   23,90 euros      Comprar  comprar llibre
 
  COMUNICACIÓN POLÍTICA  Una guía para su estudio y práctica   COMUNICACIÓN POLÍTICA Una guía para su estudio y práctica
CANEL, M.J.
TECNOS
2008
 
Con habilidad pedagógica y práctica, esta segunda edición –en la que se ha llevado a cabo una profunda y extensa actualización de fuentes bibliográficas, conceptos, metodologías, problemas y debates– acompaña al lector para que se asome y vea qué pasa en ese misterioso mundo de las imágenes políticas. En un contexto científico, se expone qué es la Comunicación Política; se describe en que consiste su práctica: qué técnica de comunicación usan los partidos políticos, los candidatos electorales, los jefes de gobierno, los Parlamentos, los presidentes o los jueces; se analiza qué hacen los periodistas con las imágenes políticas; y se llega, por último a comprobar de qué manera influyen en nosotros todas esas imágenes.
ISBN 9788430944408
  
   24,00 euros      Comprar  comprar llibre
 
  COMUNICACIÓN DE LAS INSTITUCIONES PÚBLICAS   COMUNICACIÓN DE LAS INSTITUCIONES PÚBLICAS
CANEL, M.J.
TECNOS
2010
 
El presente libro aborda estas cuestiones de forma conceptual y práctica. Partiendo de un estudio de la estrategia de comunicación (apoyado en la revisión del pensamiento dramatúrgico con la que se profundiza en la interacción entre instituciones y públicos), el libro desciende a la organización práctica de la oficina de una institución pública: desde cuestiones organizativas como a distribución de funciones comunicativas (entre, por ejemplo, el líder, el jefe de gabinete, el portavoz, el director de comunicación, los altos cargos y asesores), la dinámica de trabajo, o la toma de decisiones, hasta cuestiones más tácticas como las relaciones informativas, los discursos, la organización de eventos, o los mensajes de crisis.
ISBN 9788430946556
  
   20,00 euros      Comprar  comprar llibre
 
  COMUNICACIÓN EMOCIONAL   COMUNICACIÓN EMOCIONAL
LAZCANO, Eduardo
LID
2017
 
Este libro analiza la situación para entender qué está pasando en el mundo y por ende en nosotros mismos y para explicar por qué hacemos las elecciones que hacemos. «Propone un modelo de análisis de la comunicación emocional y racional que nos servirá para profundizar en este fenómeno y para establecer y compartir estrategias», explica Eduardo Lazcano. Además hace un breve análisis de diversos casos recientes de la política o la economía en los que la comunicación emocional ha sido y es determinante: el independentismo en Cataluña, la campaña electoral de Trump, la comunicación de Podemos, el escándalo de los hooligans en la Eurocopa o el polémico informe de la Organización Mundial de la Salud, y lo hace con un estilo cercano, fresco y muy divulgativo. Más que un libro, tienes un tesoro en tus manos.
ISBN 9788416624904
  
   19,90 euros      Comprar  comprar llibre
 
  COMUNICACION EN 4 PASOS        Construye tu discurso. Domina los medios. Ejecuta. Haz responsabilidad social   COMUNICACION EN 4 PASOS Construye tu discurso. Domina los medios. Ejecuta. Haz responsabilidad social
PESCADOR, M.
LOQUENOEXISTE
2016
 
Conoce las claves para crear tu propio discurso, dominar las técnicas de comunicación, hacer una campaña o Responsabilidad Social Corporativa (RSC)
ISBN 9788494505966
  
   17,00 euros      Comprar  comprar llibre
 
  COMUNICACIÓN EN CAMPAÑA   COMUNICACIÓN EN CAMPAÑA
CESAR HERRERO, J. / ROMER, M
PEARSON
2014
 
Comunicación en campaña ofrece al lector una herramienta fundamental para dirigir campañas electorales con éxito y realizar un marketing político eficiente.

Este libro cuenta con la aportación de un grupo multidisciplinar de especialistas que logran ofrecer una visión actual y global de la comunicación en el ámbito político.
 
ISBN 9788490351413
  
   19,00 euros      Comprar  comprar llibre

 
   
4
 
 
 
Avís Legal - Condicions Generals de Venda - Protecció de Dades - Crèdits